Saturday, 16 April 2011

Tabung Derma Musibah Kesihatan Ibu Mertua Saudara Wan Suffian

Assalamualaikum WBT. & Salam Sejahtera,

Dukacita dimaklumkan bahawa ibu mertua kepada Wan Suffian Wan Mustafa (Curtin University) telah mengalami masalah kesihatan (stroke).Dan kini Pn Sharifah Chee Binti Tuanku Ahmad telah ditempatkan di Royal Perth Hospital untuk rawatan lanjut.

Marilah kita mendoakan kesihatan ibu mertua Sdr Wan Suffian kembali pulih dan diberi kekuatan oleh Allah SWT untuk  keluarga beliau dalam mengharungi dugaan ini.

Justeru, pihak MyPSA-WA telah melancarkan TABUNG DERMA MUSIBAH KESIHATAN IBU MERTUA SDR WAN SUFFIAN dan memohon kepada rakan-rakan yang berkemampuan, bermurah hati untuk menghulurkan sedikit derma ikhlas bagi mengurangkan beban beliau sekeluarga.

Sumbangan juga boleh disalurkan terus kepada Saudara Wan Suffian dan Puan Sharifah Nazimah (No HP : 0432617086) atau melalui transaksi ‘online’ ke Akaun MyPSA-WA, maklumat bank seperti berikut:

Nama Akaun : Malaysian Postgraduate Students Assoc. WA
BSB : 306-065
No. Akaun : 050380-6
Cawangan : BANKWEST Curtin CSC


(Sila nyatakan di ruangan ‘Note’ atau ‘Description' : "MUSIBAH WSUFFIAN")

Sekali lagi, saya mewakili Pimpinan MyPSA-WA Sesi 2011/2012 ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang membantu dan semoga Allah SWT. membalas jasa baik rakan-rakan sekalian, InsyaAllah.


Sekian, terima kasih.

"Bersama-sama Kita Kukuhkan MyPSA-WA"


Yang benar,

Zawawi Ab Rahim
Biro Kebajikan
MyPSA-WA Sesi 2011/2012

No comments:

Post a Comment